Notiks vebinārs darba devējiem par dažādības mērīšanu organizācijā

Tiešsaistes vebināra “Kā mērīt dažādību organizācijā” baneris

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) 30. maijā aicina darba devējus uz tiešsaistes vebināru “Kā mērīt dažādību organizācijā?”, kas norisināsies 15 vebināru cikla ietvaros par iekļaujošu darba vidi, dažādības vadību un praktiskajiem aspektiem dažādības ieviešanā organizācijās.

Vebināra mērķis ir informēt, kā iegūt dažādības datus un kā tos izmantot, lai uzlabotu iekļaujošu darba vidi un veicinātu pozitīvas pārmaiņas organizācijā.

Vebinārā tiks apskatīti dažādības mērīšanas instrumenti un metodes, kā arī datu vākšanas procesi un labās prakses piemēri, kā pareizi apkopot, dokumentēt un interpretēt dažādības datus organizācijā, lai pieņemtu stratēģiskus lēmumus.


“Kantar” klientu vadītāja Santa Lazdiņa iepazīstinās ar tādām datu ieguves metodēm kā aptauja, intervija un datu analīze. Savukārt par informācijas ievākšanas, apkopošanas un glabāšanas tiesiskajiem aspektiem stāstīs SIA “ZAB COBALT” vecākā speciāliste, zvērināta advokāta palīdze Gabriela Šantare

AS “Swedbank Latvija” dažādības un iekļaušanas jomas vadītāja Inese Blaua-Brēķe dalīsies ar praktiskajiem ieguvumiem un labās prakses piemēriem, balstoties uz datos pieņemtajiem lēmumiem.

Vebināru vadīs ilgtspējas un dažādības eksperte Dace Helmane.

Dalībai vebinārā iespējams pieteikties, aizpildot reģistrācijas formu šeit. Pirmā vebināra ieraksts no Sabiedrības integrācijas fonda 15 tiešsaistes vebināru cikla par dažādības vadību un iekļaujošu darba vidi pieejams platformā dazadiba.lv Vebinārs: Iekļaujoša darba vide – konkurētspējas faktors – Dazadiba.lv